COVID-19

 

 

 

 

Covid-19 har gjort at vi i butikken, har måttet tage følgende forholdsregler. Dette betyder, at der i en periode kun vil være en medarbejder på arbejde ad gangen, da vi gerne vil mindske smitterisikoen for os, og for vores kunder. Dette kan medføre ventetid.

Vi vil bede alle om at spritte deres hænder af når de kommer ind i butikken, holde afstand og visse hensyn. Hvis man har de mindste symptomer på covid-19, bedes man aflyse sin tid og vente til det er forsvarligt at komme igen.

 

Alle stel der bliver prøvet i butikken skal lægges på disken. De skal efter afprøvning alle sprittes af. Vi beder derfor om at afprøvninger af stel, der ikke er nødvendige at prøve, må vente til vi kommer på den anden side af Covid-19.

 

Der bliver booket en time af til hver synsprøve, så der er mindre risiko for, at der er flere mennesker i butikken ad gangen. Derudover er der også mere tid til, at vi kan få gjort prøverummet rent og sprittet af. Vi vil sætte stor pris på, at der ikke medtages andre gæster i butikken end det yderst nødvendige.

Ved synsprøven kan man få udleveret en maske af type II, og optikeren kan bære visir eller maske. Dette gøres både for at beskytte optiker og vedkommende der får taget synsprøve.

 

Hvis man bestiller tid på vores hjemmeside, skal vi foretage en telefonisk visitation. Det er pålagt os at vurdere om synsprøven skal udskydes, eller om det er forsvarligt at udføre den. Dette er en del af sundhedsstyrelsens retningslinjer.

 

Vi vil gøre opmærksom på, at vores åbningstider i denne periode kan være svingende. Vi sørger for at holde hjemmeside og socialmedier opdateret.