COVID-19

 

 

 

 

Covid-19 har gjort at vi, i butikken, har måttet tage følgende forholdsregler. Dette betyder, at der i en periode vil være begrænset åbningstid, og kun en medarbejder på arbejde ad gangen, da vi gerne vil mindske smitterisikoen for os, og for vores kunder. Dette kan medføre ventetid.

Man er altid velkommen til at ringe (53695600) og aftale tid uden for vores åbningstider. Det er også muligt at få tider lørdag og søndag.

Alle skal, når de træder ind i butikken, have mundbind på. Dette skal bæres når du bevæger dig rundt i butikken. Når du sidder ned må du tage mundbindet af og prøve brillerne uden mundbind på.

 

Vi vil bede alle om at spritte deres hænder af når de kommer ind i butikken, holde afstand og vise hensyn. Hvis man har de mindste symptomer på covid-19, bedes man aflyse sin tid og vente til det er forsvarligt at komme igen.

 

Alle briller der bliver prøvet i butikken skal lægges på disken. De skal efter afprøvning alle sprittes af.

 

Der bliver booket en time af til hver synsprøve, så der er mindre risiko for, at der er flere mennesker i butikken ad gangen. Derudover er der også mere tid til, at vi kan få gjort prøverummet rent og sprittet af. Vi vil sætte stor pris på, at der ikke medtages andre gæster i butikken end det yderst nødvendige.

Da vi er en del af sundhedsmyndighederne må vi gerne holde åbent, og vi tager selvfølgelig alle forholdsregler, så vi kan passe på dig og os.
Vi vil gøre opmærksom på, at vores åbningstider i denne periode kan være svingende. Vi sørger for at holde hjemmeside og socialmedier opdateret.