COVID-19

 

 

 

 

Covid-19 har gjort at vi i butikken, har måttet tage følgende forholdsregler. Dette betyder, at der i en periode kun vil være en medarbejder på arbejde ad gangen, da vi gerne vil mindske smitterisikoen for os, og for vores kunder. Dette kan medføre ventetid.

Alle skal, når de træder ind i butikken, have mundbind på. Dette skal bæres når du bevæger dig rundt i butikken. Når du sidder ned må du tage mundbindet af og prøve brillerne uden mundbind på.

 

Vi vil bede alle om at spritte deres hænder af når de kommer ind i butikken, holde afstand og visse hensyn. Hvis man har de mindste symptomer på covid-19, bedes man aflyse sin tid og vente til det er forsvarligt at komme igen.

 

Alle stel der bliver prøvet i butikken skal lægges på disken. De skal efter afprøvning alle sprittes af. Vi beder derfor om at afprøvninger af stel, der ikke er nødvendige at prøve, må vente til vi kommer på den anden side af Covid-19.

 

Der bliver booket en time af til hver synsprøve, så der er mindre risiko for, at der er flere mennesker i butikken ad gangen. Derudover er der også mere tid til, at vi kan få gjort prøverummet rent og sprittet af. Vi vil sætte stor pris på, at der ikke medtages andre gæster i butikken end det yderst nødvendige.

Ved synsprøven vil optikeren bære visir eller maske. Dette gøres både for at beskytte optiker og vedkommende der får taget synsprøve.

 

Vi vil gøre opmærksom på, at vores åbningstider i denne periode kan være svingende. Vi sørger for at holde hjemmeside og socialmedier opdateret.