Brillegalleri

Inspiration til dig

 

Vores brillegalleri er et billede af hvad du kan finde på hylderne i Stærmose Briller. Vi har som regel kun et enkelt stel af hver. Så vent aldrig for længe hvis du møder noget du kan lide. Vi har besøg af leverandører hver måned og får løbende nye stel hjem. På denne måde er der altid nye stel at prøve på.

Besøg butikken og se flere modeller og det aktuelle udvalg.

Monkeyglasses

Danske Monkeyglasses er et spændende familieeget firma, med kærlige følelser for Borneos orangutanger, og bæredygtige stel.

WOOW

WOOW er et fyrværkeri af flotte farver, spændende faconer og smukke detaljer. WOOW er blev til i 2012 i Paris. Brillerne skal ses og opleves i butikken.

Penn&Ink N.Y.

Penn&Ink N.Y. er et New York baseret fashionbrand med spinkle, lækre og lette stel. Penn&Ink har flotte farvede finesser og skarp på detaljen.

Bloomdale

Når hollandske Bloomdale siger “A Bloomdale for every face” er det helt rigtigt. Mærket viser stor diversitet, spændende farver og smukke og modige detaljer.

Humphreys

HUMPHREYs briller og solbriller er designet til unge, der foretrækker at sætte trends, end at følge dem.

Freigeist

Freigeist er vores mærke der henvender sig til en herre, eller dame, med mod på kant. Med udsagnet “Never to small” har Freigeist fået faste tilhængere der har brug for en lidt større brille, men uden at gå på kompromis med stilen.

Kristian Olsen

Kristian Olsen spænder over flotte metal stel, i spændende faconer, til acetat i rigtig flotte farver og lækre designs.

Marc O’Polo

Marc O’Polo har med sine mange år i modebranchen etableret sig som en af de helt store inden for brillemode. Deres helt unikke farvespil i varme og smukke nuancer giver et enkel og lækkert udtryk. Marc O’Polo har klassiske modeller i smukke farver.