Brillegalleri

Inspiration til dig

 

Vores brillegalleri er et billede af hvad du kan finde på hylderne i Stærmose Briller. Vi har som regel kun et enkelt stel af hver. Så vent aldrig for længe hvis du møder noget du kan lide. Vi har besøg af leverandører hver måned og får løbende nye stel hjem. På denne måde er der altid nye stel at prøve på. Vi har stort fokus på bæredygtige stel og materialer.

Besøg butikken og se flere modeller og det aktuelle udvalg.

Siden er ved at blive opdateret. Billeder og tekst kommer snarest til vores nyeste brands.

Sashee Schuster

 

“At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man ha'” Dette citat af H.C.Andersen passer så fint til vores smukke briller fra tyske Sashee Schuster. Brillerne er bæredygtige og håndlavet på deres egen fabrik i Kinsau, Tyskland. Brillerne har hver især et lille strejf af natur i sig. De er prydet med fasanfjer, peberkorn, kornblomster og diverse andre naturmaterialer. Vi er meget få forhandlere i Danmark, og vi er meget stolte af at have de smukke stel på hylderne.

Dieter Funk

Einstoffen

Einstoffen er et bæredygtigt stel-brand, som også behersker de naturlige materialer på en flot og elegant måde. Brillerne er enten lavet i træ, carbon, sten, titanium eller bæredygtigt acetat. Træet er fra Einstoffens egen plantage, og der plantes nye træer hver gang der fældes et. Træet er naturligvis FSC-certificeret.

James Ay

James Ay er et eco-friendly solbrillebrand, der er grundlagt i Århus.

 

The Black Label

Monkeyglasses

Danske Monkeyglasses er et spændende familieeget firma, med kærlige følelser for Borneos orangutanger, og bæredygtige stel.

WOOW

WOOW er et fyrværkeri af flotte farver, spændende faconer og smukke detaljer. WOOW er blev til i 2012 i Paris. Brillerne skal ses og opleves i butikken.

 

Humphreys

HUMPHREYs briller og solbriller er designet til unge, der foretrækker at sætte trends, end at følge dem.

Freigeist

Freigeist er vores mærke der henvender sig til en herre, eller dame, med mod på kant. Med udsagnet “Never to small” har Freigeist fået faste tilhængere der har brug for en lidt større brille, men uden at gå på kompromis med stilen.