COVID-19

 

 

 

Vi er en del af Sundhedsstyrelsen, og derfor kræves det ikke at have coronapas inden besøg i butikken.

Vi  følger myndighedernes anbefalinger og tager selvfølgelig alle forholdsregler, så vi kan passe på dig og os.

Vores åbningstider er tilbage til normal, men du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 5369 5600, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget inden dit besøg.

Alle skal, når de træder ind i butikken, have mundbind på. Dette skal bæres, når du bevæger dig rundt i butikken. Når du sidder ned, må du tage mundbindet af og prøve brillerne uden mundbind på.

Vi vil bede alle om at spritte deres hænder af, når de kommer ind i butikken, holde afstand og vise hensyn. Hvis du har de mindste symptomer på covid-19, bedes du aflyse din tid og vente til det er forsvarligt at komme igen.

Der bliver booket en time af til hver synsprøve, for at mindske antallet af mennesker i butikken samtidigt. Derudover er der også mere tid til, at vi kan rengøre prøverummet og afspritte inden næste kunde. Vi vil sætte stor pris på, at der ikke medtages andre gæster i butikken end det yderst nødvendige. Vi må pt være 4 personer i butikken udover personale.

Alle briller, der bliver prøvet i butikken, skal lægges på disken. Efter afprøvning af stel, sprittes de af, af personalet.