Om Stærmose Briller

Høj faglighed og bedste personlige betjening i Odense

 

Stærmose Briller er en kulmination af Line Stærmoses personlige drøm og faglige virke. Efter 5 år med navnet CrossEyes Odense har vi i 2017  skiftet til navnet Stærmose Briller. I hjertet af Odense, på hjørnet af Slotsgade og Vintapperstræde. I Slotsgade 24 glæder vi os til at byde Jer velkommen i nye lokaler, i et plan, og med gode parkeringsmuligheder.
Vores forretningskoncept er klippefast og enkelt: vi tilbyder høj faglighed, den allerbedste service og en god personlig betjening hos din optiker i Odense. Vi er engageret i dig og din personlighed fra du træder ind ad døren, og så længe du har dine briller. En personligt tilpasset brille, hvor synet er skarpt og stellet understreger din personlige stil.

Optiker med gennemskuelige priser

Vi vægter ærlighed højt, og ønsker, at vores priser er gennemskuelige og nemme at forstå. På denne måde kan vi fokusere på det, der er det vigtigste: det perfekte stelvalg og den korrekte synskorrektion, uden at skulle fokusere på mersalg. Vi stræber efter, at du går herfra med en god oplevelse. Vi har en god arbejdsdag når en tilfreds kunde forlader butikken med et smil på læben.

Service i brillernes levetid uden beregning

Vi yder selvfølgelig altid service på dine briller. Vi retter, renser og skifter næsepuder så ofte du har brug for det – og selvfølgelig uden beregning. Besøg eller kontakt os, hvis du har spørgsmål om vedligeholdelse af dine briller. Vi er altid klar til en brillesnak.

To måneders tilvænningsgaranti på dine briller

Vi vurderer altid hvilken glasløsning der er bedste for dig, ud fra din synsprøve og dine behov. Skal du have glidende overgang, og får problemer med at vænne dig til det, har du 2 måneders tilvænningsgaranti.

Når du har fået din brille med glidende overgang anbefaler vi, at du går med brillen uafbrudt de første 2-3 uger. Øjnene skal have tid til at vænne sig til de nye glas. Hvis du finder det svært at omstille dig er du selvfølgelig altid velkommen til at komme ind i butikken til en snak. Oftest skal brillen blot rettes til, ellers har vi øvelser der gør brugen af brillen lettere for dig.

Kan du stadig ikke vænne dig til dine nye brilleglas omfatter garantien også at vi tilbyder dig en anden glastype, uden beregning.

Pas godt på dine briller

Herunder har vi samlet en række enkle men vigtige optiker råd, som vil gøre dig i stand til at beholde dine briller i rigtig mange år fremover.

Brug mikrofiberklud til dine briller – ikke din bløde trøje

Sammen med din nye brille får du et brilleetui og en mikrofiberklud. Brug altid mikrofiberkluden når brillen er tør og der f.eks. er sat en fedtet finger på glassene og du ikke har mulighed for at vaske dem. Mikrofiberkluden kan vaskes på 30 grader uden skyllemiddel.

Selvom det er lige ved hånden, er det en dårlig idé at pudse sine briller i sin bløde trøje. Du skal i stedet bruge en ren bomuldsklud, der er vasket nogle gange uden skyllemiddel.

Pas på med høje temperaturskift

Brilleglassene kan ikke tåle for høje temperaturskift. De kan f.eks. ikke tåle at ligge i en bil en varm sommerdag eller en meget kold vinterdag. Husk også at vaske brillen i lunkent vand, ikke for varmt eller koldt. Pas også på med ikke at bruge for meget sæbe på brillerne, da der kan samle sig fedtede sæberester i kanten af brillestellet og -glassene.

Ret ikke selv på brillerne

Brillerne vil give sig med tiden og skal engang imellem rettes lidt til. Brillen skal måske justeres over nogle gange indtil den sidder helt perfekt. Vi gør os selvfølgelig meget umage med, at brillen passer dig ved udleveringen.

Det er anbefalet, at du aldrig selv forsøger at rette på brillen. Hvis du selv retter på stellet kan du komme til at gøre uoprettelig skade på brillen.

Et hårdt brilleetui beskytter bedst

Som optikere anbefaler vi, at du altid bruger et hårdt etui til dine briller, når de ikke er i brug. Specielt hvis du gerne vil transportere dem med dig. Brillerne kan blive skæve, mast og i værste tilfælde knække under pres i en taske eller jakkelomme.