Om Stærmose Briller

Høj faglighed og personlig betjening i Odense

 

Stærmose Briller er en kulmination af Line Stærmoses personlige drøm og faglige virke. Stærmose Briller er en hyggelig og uafhængig optikerforretning, som ligger i hjertet af Odense, på hjørnet af Slotsgade og Vintapperstræde. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Slotsgade 24 i nye lokaler, i et plan, og med gode parkeringsmuligheder.
Vores forretningskoncept er klippefast og enkelt: vi tilbyder høj faglighed, den allerbedste service og en god personlig betjening hos din optiker i Odense. Vi er engageret i dig og din personlighed fra du træder ind ad døren, og så længe du har dine briller. En personligt tilpasset brille, hvor synet er skarpt og stellet understreger din personlige stil.

Optiker med gennemskuelige priser

Vi vægter ærlighed højt og ønsker, at vores priser er gennemskuelige og nemme at forstå. På denne måde kan vi fokusere på det, der er det vigtigste: det perfekte stelvalg og den korrekte synskorrektion, uden at skulle fokusere på mersalg. Vi stræber efter, at du går herfra med en god oplevelse. Vi har en god arbejdsdag når en tilfreds kunde forlader butikken med et smil på læben.

Service i brillernes levetid uden beregning

Vi yder selvfølgelig altid service på dine briller. Vi retter, renser og skifter næsepuder så ofte, du har brug for det – og selvfølgelig uden beregning. Besøg eller kontakt os, hvis du har spørgsmål om vedligeholdelse af dine briller. Vi er altid klar til en brillesnak.

To måneders tilvænningsgaranti på dine briller

Vi vurderer altid, hvilken glasløsning, der er bedst for dig, ud fra din synsprøve og dine behov. Ved glidende overgang, giver vi altid 2 måneders tilvænningsgaranti.

Når du har fået din brille med glidende overgang anbefaler vi, at du går med brillen uafbrudt de første 2-3 uger. Øjnene skal have tid til at vænne sig til de nye glas. Hvis du finder det svært at omstille dig er du selvfølgelig altid velkommen til at komme ind i butikken til en snak. Oftest skal brillen blot rettes til.

Pas godt på dine briller

Herunder har vi samlet en række enkle, men vigtige optiker-råd, som vil gøre dig i stand til at beholde dine briller i rigtig mange år fremover.

Brug mikrofiberklud til dine briller – ikke din bløde trøje

Sammen med din nye brille får du et brilleetui og en mikrofiberklud. Brug mikrofiberkluden, når brillen er tør. Mikrofiberkluden kan vaskes på 30 grader uden skyllemiddel.

Selvom det er lige ved hånden, er det en dårlig idé at pudse sine briller i sin bløde trøje. Du kan i stedet bruge en ren bomuldsklud, der er vasket nogle gange uden skyllemiddel.

Pas på med høje temperaturskift

Brilleglassene kan ikke tåle for høje temperaturskift. De kan f.eks. ikke tåle at ligge i en bil en varm sommerdag eller en meget kold vinterdag. Husk også at vaske brillen i lunkent vand, ikke for varmt eller koldt. Pas også på med ikke at bruge for meget sæbe på brillerne, da der kan samle sig fedtede sæberester i kanten af brillestellet og -glassene.

Ret ikke selv på brillerne

Brillerne vil give sig med tiden og skal engang imellem rettes lidt til. Brillen skal måske justeres over nogle gange indtil den sidder helt perfekt. Vi gør os selvfølgelig meget umage med, at brillen passer dig ved udleveringen.

Vi anbefaler, at du aldrig selv forsøger at rette på brillen. Hvis du selv retter på stellet kan du komme til at gøre uoprettelig skade på brillen.

Et hårdt brilleetui beskytter bedst

Som fagpersonale anbefaler vi, at du altid bruger et hårdt etui til dine briller, når de ikke er i brug. Specielt hvis du gerne vil transportere dem med dig. Brillerne kan blive skæve, mast og i værste tilfælde knække under pres i en taske eller jakkelomme.

 

Service af brillestel i Stærmose Briller

Vi yder service på dine briller i hele brillens levetid