Personalet

Stærmose Brillers personale

Hos os møder du

Line Stærmose

Line er indehaver af Stærmose Briller, og har haft butikken siden 2012, hvor den de første 5 år hed CrossEyes Odense.

Line har været i optikbranchen siden 2005, og har blandt andet arbejdet i Synoptik og Profil Optik.

Hun går meget op i at synsprøven er grundig og omhyggelig. Kunden skal føle sig tryg og godt tilpas med deres personlige brilleløsning.

Line er bidt af en gal hest i sin fritid. Line deler sit hus med en hel del potteplanter, sin mand, 2 børn og hunden Sofus.

Helena Ivalo

Helena har arbejdet i butikken i Lottrups gård siden 2015 og har, siden hun startede, været Lines højre hånd. Helena står for den daglige drift af butikken, og sørger for det administrative arbejde. Helena er super god til at vejlede kunderne i stelvalg, og er rigtig god til at finde et stel der komplimenterer kundens personlige stil.

Helena er uddannet skrædder, og er derfor snild på fingrene og skrap til at lave en rigtig god brilletilretning.

Når Helena ikke arbejder, nyder hun at strikke og læse. Som alderspræsident er Helena den første i butikken med en brille med glidende overgang. Helena deler sit rækkehus med sin mand og lille datter.

Ann-Mie ”Woon”

Ann-Mie er vores anden optometrist, hun har været i branchen som optiker siden 2009. Til daglig kalder vi hende Woon, som er hendes koreanske navn.

Ann-Mie er butikkens styrkepræsident med -9,00 og er derfor også rigtig sej til kontaktlinser, da det er mere praktisk med så høje styrker.

Ann-Mie skyder med bue og pil i sin fritid og har et bijob som korsanger. Ann-Mie laver også en ualmindelig god cheesecake.

Camilla Johansen

Camilla læser til ergoterapeut, og er ved os på timebasis. Camilla er uddannet salgsassistent, og er rigtig god til vejlede og pejle sig ind på kundens behov og ønsker. Camilla har tidligere arbejdet sammen med Helena, og er derfor headhuntet til Stærmose Briller. Man er i rigtig gode hænder ved Camilla, når man skal finde den helt rigtige brille.

Camilla er den eneste i Stærmose Briller der ikke har brug for synskorrektion, og har derfor ikke briller… endnu.

Når Camilla ikke læser eller sælger briller, så bruger hun tid med nål og tråd eller sveder i et fitnesscenter og det siges også at hun er en haj til at bage.