Personalet

Stærmose Brillers personale

Hos os møder du

Line Stærmose

Line er indehaver af Stærmose Briller, og har været selvstændig optiker siden 2012. Dog har hun været i optiker ved større virksomheder i mange år, inden hun besluttede sig for at starte op selv.

For Line er det vigtigste at give en grundig og omhyggelig synsprøve, så du som kunde føler dig tryg og godt tilpas med din brilleløsning. Herudover ønsker Line at skabe et moderne rum med plads til at skille sig ud, grine og nyde en god kop kaffe.

Line elsker at finde nye spændende stel. Hun vil gerne have så bæredygtige stelleverandører som det er muligt. Det er noget af det der også gør det sjovt at være indehaver af Stærmose Briller.

Line er gift med barndomskæresten Nicolai og sammen har de 2 dejlige børn – en af hver. Og så må vi ikke glemme hunden Bobby.

Når Line tager sig en fortjent fridag, kan du finde hende på ryggen af hendes flotte vallak “Osten”.

Stine Rosemunte

Stine er vores optikerassistent, som er vendt tilbage til Stærmose Briller efter en lille afstikker. Hun startede første gang i vores butik i 2014. Stine er uddannet salgsassistent og sekretær, så hun har et stort servicegen, og er rigtig god til at finde kundens behov og personlige stil.

Stine elsker at skille sig ud fra mængden; derfor er hun også glad for briller med kant, og de må gerne være store (dog kan hendes dejlige æblekinder godt komme lidt i vejen for de store briller).

Stine er gift med Dan, og sammen forsøger de at leve så minimalistisk som muligt. De er derfor flyttet fra hus til lille lejlighed. Det giver mere tid til rejser og koncerter, som er to af hendes yndlingsting. Stines mand kan ofte opleves på Danmarks musikscener, og der er Stine tro følgesvend.

Følg mere med i vores hverdag i Stærmose Briller her.