Personalet

Stærmose Brillers personale

Hos os møder du

Line Stærmose

Line er indehaver af Stærmose Briller, og har haft butikken siden 2012, hvor den de første 5 år hed CrossEyes Odense.

Line har været i optikbranchen siden 2005, og har blandt andet arbejdet i Synoptik og Profil Optik.

Hun går meget op i at synsprøven er grundig og omhyggelig. Kunden skal føle sig tryg og godt tilpas med deres personlige brilleløsning.

Line er bidt af en gal hest i sin fritid. Line deler sit hus med en hel del potteplanter, sin mand, 2 børn og hunden Sofus.

Stine Rosemunte

Stine er vores optikerassistent, og er vendt tilbage til Stærmose Briller efter en lille afstikker. Stine startede første gang i vores butik i 2014, i Lottrups Gård. Stine er uddannet salgsassistent og sekretær, så hun har et stort servicegen, og rigtig god til at finde kundens behov og personlige stil.

Stine elsker tøj, og går meget op i mode og de tendenser der rør sig i modebilledet. Derfor er hun også glad for briller med kant, og  de må gerne være store (dog kan hendes dejlige æblekinder godt komme lidt i vejen for de store briller).

Stine er gift med Dan, og sammen forsøger de at leve så minimalistisk som muligt, og er derfor flyttet fra hus til lille lejlighed. Det giver dem mere tid til rejser og koncerter, som er Stines 2 yndlingsting. Stines mand kan ofte opleves på en af Odenses musikscener, og der er stine tro tilskuer.

Ann-Mie ”Woon”

Ann-Mie er vores anden optometrist, hun har været i branchen som optiker siden 2009. Til daglig kalder vi hende Woon, som er hendes koreanske navn.

Ann-Mie er butikkens styrkepræsident med -9,00 og er derfor også rigtig sej til kontaktlinser, da det er mere praktisk med så høje styrker.

Ann-Mie skyder med bue og pil i sin fritid og har et bijob som korsanger. Ann-Mie laver også en ualmindelig god cheesecake.

Camilla Johansen

Camilla læser til ergoterapeut, og er ved os på timebasis. Camilla er uddannet salgsassistent, og er rigtig god til vejlede og pejle sig ind på kundens behov og ønsker. Camilla har tidligere arbejdet sammen med Helena, og er derfor headhuntet til Stærmose Briller. Man er i rigtig gode hænder ved Camilla, når man skal finde den helt rigtige brille.

Camilla er den eneste i Stærmose Briller der ikke har brug for synskorrektion, og har derfor ikke briller… endnu.

Når Camilla ikke læser eller sælger briller, så bruger hun tid med nål og tråd eller sveder i et fitnesscenter og det siges også at hun er en haj til at bage.