Personalet

Stærmose Brillers personale

Hos os møder du

Line Stærmose

Line er indehaver af Stærmose Briller, og har været selvstændig optiker siden 2012. Dog har hun været i optiker ved større virksomheder i mange år, inden hun besluttede sig for at starte op selv.

For Line er det vigtigste at give en grundig og omhyggelig synsprøve, så du som kunde føler dig tryg og godt tilpas med din brilleløsning. Herudover ønsker Line at skabe et moderne rum med plads til at skille sig ud, grine og nyde en god kop kaffe.

Line elsker at finde nye spændende stel. Hun vil gerne have så bæredygtige stelleverandører som det er muligt. Det er noget af det der også gør det sjovt at være indehaver af Stærmose Briller.

Line er gift med barndomskæresten Nicolai og sammen har de 2 dejlige børn – en af hver. Og så må vi ikke glemme hunden Bobby.

Når Line tager sig en fortjent fridag, kan du finde hende på ryggen af hendes flotte vallak “Osten”.

 

Dorte Svane

Dorte er salgsassistent i Stærmose Briller, hvor hun står klar til at give dig den bedste oplevelse, når den helt rigtige brille skal findes.

Dorte elsker god service og for hende er det vigtigste, at du som kunde føler dig hjemme, fra det øjeblik du træder ind i butikken. Samtidig ved Dorte fra hendes mange års erfaring fra smykke- og detailbranchen, at det som kunde kan tage tid at finde et brillestel som passer til ens personlighed. Derfor går hun aldrig af vejen for at byde på en friskbrygget kop kaffe og en hyggesnak, så du altid er sikker på at gå tilfreds fra Stærmose Briller.

Når Dorte ikke er at finde i butikken, kan du næsten altid spotte hende ved vandet. Hun bor nemlig sammen med Peter i de skønneste naturomgivelser tæt på skov og strand.
Fritiden nydes gerne hånd i hånd eller i et par løbesko i alt slags vejr. Sammen har de 4 skønne børn, som alle er fløjet fra reden.

Følg mere med i vores hverdag i Stærmose Briller her.