Priser

Overskuelige priser. Nemt for dig

Alle vores priser er inkl. et valgfrit stel, grundig synsprøve (værdi: 500,- kr), overfladebehandlinger, bredt læsefelt og gratis service i hele brillens levetid.

Enkeltstyrkebriller
Single 3000,-
Retina Protect 4500,-
Flerstyrkebriller
Progressiv 5000,-
Retina Protect 6500
Index 1,67: +1000,-
Index 1,74: +2000,-
Farvetillæg: +300,-
Polaroid: +1000,-
Farveskifte: +1000,-

Hos os får du 20% på køb af brille nr. 2. hvis du bestiller begge briller samme dag.

Bestil din synsprøve her.

Det handler om dit syn og dine briller

Herunder vil du finde svar på eventuelle spørgsmål du kunne have til ovenstående prisliste på dine briller. Har du uopklarede spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, vi er altid klar på en brillesnak.

Husk: Vores priser er altid inkl. et valgfrit stel, grundig synsprøve, overfladebehandlinger, bredt læsefelt og gratis service i hele brillens levetid.

Konceptet

I Stærmose Briller har vi valgt at gøre det meget enkelt at købe briller. Det er altid en fast pris på en komplet brille – uanset om du skal bruge enkeltstyrkebriller eller flerstyrkebriller. Du skal ikke tænke på, at vente med at købe briller til januar-udsalget eller vente på den rigtige kampagne, for Stærmose Briller har altid samme lave pris og du sparer allerede en masse penge på dit første par briller. Som noget nyt tiltag i 2021 tilbyder vi 20% ved bestilling af 2 briller. Bestillingen skal dog laves samme dag.

Enkeltstyrkebriller

Også kaldet ”single briller”. Dette er et brilleglas, der afhjælper dit syn med den samme styrke i hele glasset. Der vil selvfølgelig blive taget højde for forskellige styrker på øjnene og hvis du har bygningsfejl. Dette glas er ideelt til alle dem, der kun har brug for at blive korrigeret med en enkelt styrke til at se.

Flerstyrkebriller

Også kaldet ”progressive briller” eller ”usynlig/glidende overgang”. Mange tror det skal være ekstra dyrt for at være godt, men det er ikke tilfældet hos Stærmose Briller. Hos Stærmose Briller bruger vi altid bredt læsefelt, lavet med nyeste teknologi.

Denne type brilleglas er god til dem, der skal bruge to eller flere styrker til f.eks. at se på afstand og ved læsning. Eller ved omstillingsproblemer, hvor ens syns skal omstille mellem mange afstande hele tiden.

Retina Protect

Et helt nyt glasmateriale, der skal opleves. Glasset er lavet til folk, der vil beskytte deres øjne ekstra godt i hverdagen. Ekstra UV-beskyttelse, beskyttelse mod blå stråler som kommer fra blandt andet skrærm, mobiltelefon, tv og lign. og forbedret kontrast ved aften- og nattekørsel. Kom ind i Stærmose Briller i Slotsgade og hør hvad dette glas kan gøre for dig.

Styrker og index

Hos Stærmose Briller ændrer prisen sig alt efter hvilken styrke du har. Det gør vi udelukkende for at lave tyndere og flottere glas. Jo højere styrke du har i dine briller, des tykkere vil glassene blive. Tykkelsen af glassene bliver kategoriseret i det, der kaldes “index”. Standard-index for lave styrker starter på index 1,5. Kommer du over styrke +/-3,00 laves glassene i index 1,6. Herefter kan tilkøbes index 1,67 og index 1,74 som giver meget tyndere glas, men er kun nødvendigt ved meget høje styrker.

I Stærmose Briller har vi en maskine, der kan fortælle nøjagtigt hvor tykke dine glas bliver med dine styrker, så du behøver ikke opgradere tykkelsen af dine glas uden du får noget ud af det.

Farvetillæg

Dette er en heldækkende farve i glasset, som oftest bruges til solbriller. Det kan fås som en mild tone i glasset, det kan også laves med de mørkeste glas som kan laves på 85 % mætning. Det er også muligt at få lavet graduerede glas, hvor den starter på 85 % mætning og bliver lys nedefter i glasset. Der er mange forskellige farver at vælge imellem, som du kan se i vores butik i Slotsgade. Stæremose Briller kan dække dit behov, om du er meget lysfølsom, ønsker en smart solbrille eller blot ønsker en lille tone for at tage den værste skarphed fra lyset.

Polaroid

Dette glas ligner et almindeligt solbrilleglas, men i stedet for blot at være en farve, der er lagt i glasset er dette et polaroidglas. Polaroidglas fjerner vandrette reflekser, der fx kommer fra solen og himlen. Dette er specielt godt, hvis man færdes meget ved vandet eller kører meget bil, da det vil fjerne reflekser og genskin i bilruder og vandoverflader.

Farveskift

Denne type glas fungerer både som helt almindelige briller og som solbriller. Glasset er helt gennemsigtigt når du er indenfor og når du går udenfor kan de blive så mørke som solbrilleglas. Dette kan fås både i enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller. De bliver kun aktiveret til at blive mørke når de kommer i kontakt med UV-stråler. Derfor vil de ikke skifte farve bag en bilrude i nyere biler, da de allerede er UV-beskyttede.

Kontaktlinser

Selvom vi elsker briller, så forhandler vi også kontaktlinser. Vores øjne er ikke ens, og det er kontaktlinser heller ikke. Vi sætter altid god tid af til dig, når du ønsker at komme i gang med kontaktlinser. Kom ind og hør om dine muligheder for kontaktlinser hos Stærmose Briller.